Travel essentials voor het hele gezin met Luin Living

De zomer is weer in het land! Wij verlangen al naar een deugddoende vakantie aan een zuidelijk strand of urenlang chillen aan het zwembad. Wat mag er zeker niet ontbreken in je valies? Deze toffe summer essentials van Luin Living natuurlijk! 

Voor de kids 

Zijn jouw kinderen echte waterratten en hangen ze graag rond het zwembad van ‘s ochtends tot ‘s avonds? Dan is de Kids poncho een echte aanrader. Deze super schattige poncho in badstof trekken ze gewoon boven hun zwemkleding aan waardoor ze lekker warm blijven en meteen kunnen verder spelen. 

Een cover up voor bikini’s en speedo’s 

Voor de ouders hebben we heerlijk zachte kleedjes in badstof die je gewoon over je bikini kan aantrekken en toffe handdoeken met drukknopen om boven een zwembroek te dragen. Ik kan het natuurlijk gewoon een rok noemen, maar ik vrees dat heel wat mannen die dan niet zouden willen dragen. 

De spa dress is te vergelijken met een grote badhanddoek waar men bandjes en drukknopen aan bevestigd heeft. Op die manier kan je hem eenvoudig als een kleedje dragen en kan je dus gemakkelijk rondwandelen zonder bang te moeten zijn dat je handdoek plots op de grond ligt. Perfect dus om boven een bikini te dragen! 

De wrap towel is ontworpen voor mannen, maar kan ook door vrouwen gebruikt worden om boven een bikini te dragen. Het is een handdoek voorzien van drukknopen en een elastiek waardoor je hem gemakkelijk rond je heupen kan dragen zonder hem te verliezen. 

Voor de lange haren

Mensen met lange haren kunnen er wellicht van meespreken. Je komt uit de douche, bad, zwembad… en je natte haren plakken in je gezicht en nek… niet zo aangenaam. De oplossing? Ik draai gewoon een handdoek in mijn haar. Voor sommige mensen de perfecte oplossing, voor anderen de hel. Die handdoek blijft vaak niet zitten en bij het minste wat je doen valt ie uit je haar. Daarvoor ontwikkelde Luin Living een stijlvolle hair towel die vormgegeven is om perfect op het hoofd te passen en met een drukknop zodat hij er niet zomaar van valt. Bovendien is de handdoek gemaakt van super absorberende handdoekstof waardoor je haar er handdoekdroog uit komt. 

Scoor deze items nu op https://www.maisoncoton.com/categorieen/badkamer/luin-living/ 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter