Cadeaus

Welkom op onze cadeaupagina!

Dit is de place to be voor geschenken voor klein en groot, voor hem of voor haar... 

Maison Coton biedt vooral cadeautjes voor vrouwen, maar ook mannen en kindjes kan je plezieren met een Maison Coton cadeau. Denk maar aan een zachte knuffel en een whiskey set. 

Een geschenk voor elk budget

Of je nu een kerstcadeau zoekt, een geschenk voor een verjaardag of een gastvrouwgeschenk we helpen je graag om een gepast cadeau te kiezen binnen jouw budget. Daarom hebben een onderscheid gemaakt tussen cadeaus tot €5, tussen €10 en €20.... 

Geschenk voor haar

Ben je op zoek naar een cadeau voor je vrouw, vriendin, zus, mama, oma, tante, nicht...? Dan moet je zeker een kijkje nemen in onze categorie 'Cadeaus voor haar'. Hier vind je allerlei cadeaus die normaal gesproken in de smaak vallen bij dames. Wil dat zeggen dat je deze niet aan een man mag geven? Natuurlijk niet! Alles kan en alles mag, maar we willen je gewoon een overzicht geven van wat de meeste vrouwen leuk vinden. 

Geschenk voor hem

Ons aanbod cadeaus voor vrouwen is wat groter dat dat voor mannen, maar in de categorie 'Cadeau voor hem' vind je zeker je goesting. Van whiskeyset met karaf en glazen tot badjassen, je vindt het hier zeker. 

Kindercadeaus en babycadeaus

Een mooie pluchen knuffel of een gepersonaliseerde badjas. Ook kindercadeautjes en babycadeaus vind je bij Maison Coton.