Over ons

Het verhaal van Maison Coton begint in januari 2014 wanneer Sandrina besloot de stap naar zelfstandigheid te wagen. Na een stevige carrière in de uitzendsector besloot ze haar passie, klanten maken en ze goed soigneren, achterna te gaan.

Ze startte een webshop waarop ze de handdoeken en badlakens van Clarysse verkocht.

De reacties bleven niet uit en al snel ging ze op zoek naar andere leuke spullen die op hun beurt vlot de weg naar nationale en internationale klanten vonden. Je kan echt niet geloven waar we reeds pakketten heen mochten sturen.

Omdat lokale klanten steeds vaker bij haar thuis kwamen kijken en kopen was een winkel de volgende logische stap. Na de nodige verbouwingen en het zoeken naar een passende kwalitatieve collectie ging de winkel op 14 november 2014 open.

Ondertussen is Maison Coton een druk bezochte plek met een ruim en steeds wisselend gamma aan leuke decoratie, geschenken, interieurspullen en huistextiel. Steeds met zorg en liefde samengesteld en steeds van de hoogste doch betaalbare kwaliteit.

Om onze collectie lokaal en bij een ruimer cliënteel te krijgen startten we in januari 2018 met Maison Coton Shop in Shop. De aanwerving van onze eerste medewerkster was dus een feit. Maison Coton is ondertussen in meerdere verkooppunten te vinden.

Op vandaag bestaat Maison Coton uit een team van vier enthousiastelingen die elk hun eigen functie hebben.