Over ons

Hey ik ben Sandrina  

Hey, ik ben Sandrina

Na een stevige carrière in de uitzendsector besloot ik in januari 2014 de stap naar zelfstandigheid te wagen. Mijn passie verder achterna: klanten maken en klanten goed soigneren. Mee met de tijd was een webshop een logische stap waarbij het eerste aanbod zich beperkte tot de in België geweven handdoeken en badlakens van Clarysse. De reacties bleven niet uit en al snel ging ik op zoek naar andere leuke spullen die op hun beurt vlot de weg naar onze Nationale en Internationale klanten vonden. Je kan echt niet geloven waar we reeds pakketten heen mochten sturen.

Omdat lokale klanten steeds vaker bij mij thuis kwamen kijken en kopen was een winkel de volgende logische stap. Na de nodige verbouwingen en het zoeken naar een passende kwalitatieve collectie ging de winkel op 14 november 2014 open.

Ondertussen is Maison Coton een druk bezochte plek met een ruim en steeds wisselend gamma aan leuke decoratie, geschenken, interieurspullen en huistextiel. Steeds met zorg en liefde samengesteld en steeds van de hoogste doch betaalbare kwaliteit.

En neen, het was nog niet gedaan.

Om onze collectie lokaal en bij een ruimer cliënteel te krijgen ben ik in januari 2018 gestart met Maison Coton Shop in Shop. De aanwerving van mijn eerste medewerkster was dus een feit. Maison Coton is ondertussen in meerdere verkooppunten te vinden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »